Хороскоп за 5 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскоп на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Вторник е лек за вас. Обстановката около вас е спокойна. Няма да срещнете затруднения в изпълнение на задълженията си. Колеги ще ви замесят в конфликт, който ще доведе до дългоочаквана и позитивна промяна. Обърнете внимание на финансите си – трябва да сте по-пестеливи.

 

Телец

Днес е успешен ден за вас. Фокусирате се изцяло над задачите си. Вършите задълженията си бързо и леко. Добре е да помислите за бъдещето – направете планове за изпълнение на целите си. Ако имате дилеми, обсъдете ги с близките си. Отделете време за среща с приятели.

 

Близнаци

Във вторник се чувствате заредени с енергия. Имате интересни идеи, които ако се реализират, ще ви донесат добри доходи. Обсъдете ги с колеги и начертайте план за тяхното реализиране. Приятел ще ви потърси за съвет. Разберете добре проблема му, преди да го посъветвате.

 

Рак

Денят е натоварващ за вас. Тъй като се чувствате уморени, срещате затруднения в изпълнение на задачите си. Това ще ви притесни и вероятността от грешки ще е по-голяма. Концентрирайте се, за да свършите по-голяма част от задълженията си навреме. Трябва ви повече почивка.

 

Лъв

Вторник е спокоен за вас. Тъй като работата ви спори, сте леко разсеяни. Това няма да се отрази на изпълнението на задачите ви. Късметът е на ваша страна. Неочакван доход ще подобри финансовото ви положение. Денят е подходящ за планиране на пътуване. Обсъдете го с близките си.

 

Дева

Днес е натоварващ ден за вас. Имате много задачи и не знаете дали ще се справите с тях навреме. Не се стресирайте и не изпадайте в паника, ами действайте. Фокусирайте се изцяло върху работата си и ще успеете. Очаква ви изненадващо посещение на близък, с когото ще прекарате приятна вечер.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар