Йорданка Христова закъса със здравето

Йорданка Христова закъса със здравето
5 (100%) 1 vote

Йорданка Христова има сериозно здравословни проблеми

Миналата година Йорданка Христова окончателно се оттегли от голямата сцена с бенефисен концерт. Към днешна дата звездата минава през сериозни здравословни неволи. Една от причините за оттеглянето й от сцената е здравословен проблем с коленете.

Преди близо 4 години лекарите установили наличието на плаващи нишки в дясното й коляно. Това е причината за  силните болки и затрудненията с придвижването, които звездата изпитва.

Заради този проблем се наложило Йорданка Христова да отслабне драстично. Докторите й наложили категорична забрана да носи обувки с високи токчета.

Тя винаги е залагала на бляскава сценична визия и за нея появата на сцената в небрежен вид е демонстрация на неуважение към публиката.

„Вече имам 10-15 чифта маратонки. Това е любимата ми обувка. Просто искам да съм в абсолютна форма. На френски имаше една песен – „Трябва да знаеш кога да напуснеш масата“, споделя звездата.

Скоро тя се подложи на хирургическа интервенция, която според лекарите била неотложна. Певицата се оперира заради катаракта на лявото око. Тя дори не подозирала за съществуването на заболяването и не обръщала внимание на дискомфорта, който изпитвала.

На рутинен преглед лекарите й съобщили, че ако не я оперират спешно, вероятността зрението й да намалее драстично, е прекалено голяма. След интервенцията естрадната прима вече няма нужда от очила и не ги използва дори в ежедневието си, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар