Тази палава снимка едва не детронира кралица Елизабет Втора (ФОТО)

Гласувайте за статията

Към днешна дата нещата стоят по различен начин, но не и преди години

Едва ли някога сме си мислили, че строгата и винаги изрядно спретната кралица Елизабет Втора си има и палава страна.

Но се оказа, че както на всички ни, така и на британския монарх нищо човешко не ѝ е чуждо!
Причината да не я виждаме такава, каквато иска да бъде, са хилядите правила и отговорности. Всички те идват с короната и кралицата е задължена да ги спазва.

Елизабет Втора

Към днешна дата нещата стоят по различен начин, но не и преди години

Наскоро обаче излезе наяве интересна ситуация покрай новатa книга на личната дизайнерка на Елизабет Втора – Анджела Кели – „The Other Side of the Coin, the Queen, the Dresser and the Wardrobe“. В нея тя говори за другата страна на монарха, непозната за нас.

А най-интересната е една фотосесия от преди седем години, кадър от която чак сега става публично достояние с изричното разрешение на кралицата.

Оказва се, че дори на кралицата нищо човешко не й е чуждо

През 2012 г. Елизабет Втора споделя на Кели, която е и нейна близка приятелка, че много й се иска да позира пред обектива, но като истински фотомодел – да бъде истинска и непринудена. Подобни своеволия принципно не са позволени, но дизайнерката на кралицата сбъдва една нейна голяма мечта – да носи рокля с джобове и да се снима с ръце в тях.

Фотографът Бари Джефри остава повече от изненадан, когато Елизабет Втора започва да позира като истински супер модел. След като си е доставила това удоволствие, тя започва да размишлява трезво. Екипът й подкрепя твърдо мнението, че ако тези снимки станат публично достояние, могат сериозно да разклатят трона ѝ.

Именно затова кадрите са дълбока тайна доскоро. А решението на кралицата да ни се покаже в тази светлина със сигурност е продиктувано от новата вълна в кралския двор, начело с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Двете херцогини доказаха, че протоколът е, за да се нарушава. И днес ни звучи някак нелепо тази снимка да може да детронира Елизабет Втора, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар