Изненадващ обрат в живота на Жени Калкандиева

Гласувайте за статията

Доколко успешно ще е това начинание само времето ще покаже

Задава се изненадващ обрат в живота на Жени Калканджиева.

Оказва се, че съпругът й Стефан Манов, по-известен като Тачо възнамерява да започне свой собствен бизнес. Причината е повече от сериозна – финансово скрепяване на семейния бюджет.

Съпругът на Жени Калканджиева, който от години не се занимаваше с нищо, явно вече е преосмислил житейската си философия. Очевидно е решил да отвори нова и доста професионално ангажирана страница в живота си.

Жени Калканджиева

Доколко успешно ще е това начинание само времето ще покаже

Тачо отваря собствен рибен ресторант в столичен квартал, където смята да създаде чудесна уютна морска атмосфера за гостите си. Нещо повече – той дори лично ще приготвя част от специалитетите.

Първоначалният капитал от близо 150 хиляди лева щял да дойде от родителите му Емил и Рина, пише „Уикенд“.
Откакто са женени Жени Калканджиева и Тачо така са разпределяли задачите си и грижата за семейния бюджет, че по-тежката отговорност винаги е падала на плещите на шестата по красота в света. Досега!

Припомняме, че двамата няколко пъти се разделяха. В основата на проблемите им били парите и отказа на Тачо да вкара и един лев в семейния бюджет. Но ето, че и той си е направил изводите и вече е предприел може би едно от най-смелите си начинания в живота. А доколко ще бъде успешно, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар