Синът на Цветанка Ризова събра очите на всички в точка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наследникът й си живее като истински принц

Цветанка Ризова е от родните тв водещи, които се опитват та държат извън светлината на прожекторите важните мъже в живота си. Това правило важи най-вече сина й Георги.

истината е, че наследникът на тв звездата вече е станал мъж за женене. Георги е плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли. С него журналистката прекрати брака си тихомълком преди две години.

Цветанка Ризова

Наследникът й си живее като истински принц

Момчето на Цветанка Ризова е завършило с пълно отличие Американския колеж в София. В момента младежът, който е гордостта на цялата фамилия, е студент в реномирано школо в Англия. Освен на академичните си успехи, там Георги се радвал и на живот като на принц.

От фотосите му в социалните мрежи се вижда, че често си позволява да пътува на ваканции из Европа. Освен това посещава само класни заведения и ресторанти. Да не пропускаме и факта, че кара кола, която повечето му връстници са виждали само на картинка.

Синът на Цветанка Ризова сяда зад волана на спортно „Мазерати“, чиято цена възлиза на внушителна стойност от 100 хиляди лева. С подобни автомобили не могат да се похвалят дори политиците и техните наследници.

Дори отрочетата на родните политици има за какво да му завидят

По всяка вероятност прищявката на Георги да лети по улиците с черния спортен звяр е била удовлетворена по-скоро от баща му, отколкото от майка му. Макар Цветанка да е сред най-скъпоплатените водещи у нас, бившият ѝ мъж Анатоли е крупен бизнесмен с големи възможности. Дали обаче лукс животът на общия им наследник в Англия е изцяло финансиран от щедрия татко, не е ясно.

Цветанка РизоваСамата Цветанка рядко успявала да се вижда с момчето си и това била голямата ѝ болка. Заради работата си не можела да си позволи чести пътувания до Острова, а той имал ваканции само три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла перфектно в ролята на майка. Чувствала, че има много грехове към детето си.

„Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или училище. Но не се оплаквам. Създадохме си добър свят – на доверие и приятелство.

Общуваме интензивно, непрекъснато обсъждаме разни неща, много спорим“, откровеничи Ризова. За нея най-трудният момент бил заминаването му в чужбина, но не плакала дълго, защото вярвала, че е за негово добро, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар