Радина Червенова е неузнаваема с новата си визия (ФОТО)

Гласувайте за статията

Едва ли ще я познаете, ако я видите с тази й прическа

Новинарката Радина Червенова е неузнаваема с новата си визия.

Легендарната водеща на „По света и у нас“, която преди месец обяви, че е напуснала националната телевизия доброволно, вече се носи с любимата на холивудските актриси прическа пикси. През годините с тази прическа на червения килим сме виждали кино икони като Одри Хепбърн, Жулиет Бинош и Миа Фароу.

Радина Червенова

Едва ли ще я познаете, ако я видите с тази й прическа

Единственото, което Радина Червенова, е запазила от предишния си имидж, е медният нюанс на косата си. Прави обаче впечатление, че той вече е по-скоро в гамата на тъмното русо, отколкото в характерното за нея червено.

Визуалната промяна на говорителката съвпадна и с нов етап от живота ѝ. След като съпругът ѝ Коко Каменаров бе освободен от поста на генерален директор на БНТ, Радина Червенова реши да го последва. Тя също прекрати дългогодишната си тв кариера.

Радина е категорична, че новинарството остава голяма ѝ страст, но в момента има нужда от повече време за себе си и почивка. Тя все още не е наясно с какво ще се занимава в професионален аспект. Засега възнамерява да помага в новия семеен бизнес на мъжа си, насочен към сферата на рекламата.

Промяната е свързана с новия етап от живота й

Късата прическа на обичаната водеща е свързана и с друг драматичен период от живота ѝ, който вече е оставила в миналото. Радина премина през тежък здравословен проблем, който вече е преодоляла напълно и твърди, че се чувства добре. В периода от година и половина, който тя прекара извън екрана, така и не пожела публично да сподели за битката си.

Направи го едва когато я преодоля. „Трябвало е и през това да се мине. Важното е как го приемаш. Може би това, през което преминах, ме убеди, че човек трябва наистина да гледа по-леко на нещата. Трябва да се радва на това, което има, на малките неща. Всъщност те не са малки – прекрасни деца, прекрасно семейство, родил си се да живееш този живот. Изживей го хубаво!“, споделя новинарката.

За реакцията си, когато чула тежката диагноза, тя казва: „Беше шок, но след това си казах: „Окей, това ни се падна сега, ще го преборим!“. За секунда не съм изпаднала в безтегловност“. „От самото начало имах готовността, желанието и силата да се справя. Не съм го крила, но не съм го и афиширала, защото за мен тези неща не са повод за пиар. Това е нещо лично“, откровеничи Радина, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар