Калин Врачански се видя в чудо

Гласувайте за статията

Нещо страшно се случи с колата му

Актьорът Калин Врачански е разтърсен след поредната вандалска проява, която сполетя луксозния му автомобил.

Бялото „Ауди“, с което актьорът се похвали още през 2016-та, редовно е драскано до безобразие.

Неотдавна Калин Врачански отново видял луксозната си лимузина ожулена и издраскана навсякъде, а картинката този път жестоко го вбесила. Актьорът веднага звъннал на застрахователя си и тепърва ще се занимава с ремонтни дейности.

Калин Врачански

Нещо страшно се случи с колата му

Секссимволът на българската сцена, който преди няколко години направи истински фурор с ролята на Камен Касабов в сериала „Стъклен дом“, редовно пати от гамени. Те не само драскат колата му с пирони, а и с отверки, пише „Уикенд“.

Припомняме, че същата ситуация с автомобила на Калин Врачански се разигра и в началото на 2018-та. Тогава това се случи не на малка уличка в кв. „Лозенец“, където актьорът живее, а в центъра на София. Тогава обаче издрасканото не беше дълбоко и актьорът собственоръчно полира пострадалата си дясна врата със специален крем.

С настоящата си лимузина Врачански, който е голям любител на високите скорости, се сдоби преди повече от 2 години. В арт средите се мълви, че парите за возилото той получил покрай участието си в „Като две капки вода“ през 2016-та. Преди да си купи аудито артистът се придвижваше предимно с мотор, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар