Жоро Главата задлъжня с 300 бона на лихвари

Гласувайте за статията
Жоро Главата взима заеми, за да оцелява

Георги Славов – Жоро Главата, който често е наричан и с прозвището „наследника на СИК“, към днешна дата е задлъжнял с близо 300 000 лева към столични лихвари – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на свои източници в ъндърграунд средите. Преди седмица, за да си изплати поредния забатачен борч, мафиотското синче е заложил дори апартамента си.

Жоро Главата допреди 3-4 години са правеше на бос на мафията и се разхождаше из София с демонстративна охрана от 7 мутри и два джипа Мерцедес. Това обаче е вече минало. Сега е останал без нито един бодигард, а скоро, както е тръгнало, ще остане и без покрив над главата.

Славов не за първи път затъва финансово. Между 2011 и 2013 г. той бе задлъжнял с близо 3 млн. лева към една от големите банки. Зариди този дълг му бяха запорирани апартаментите в хотелския и жилищен комплекс „Хевън“ в Слънчев бряг.
Изданието припомня, че хотелът „Хевън“ на Жоро Главата беше един от скандално построените хотели в комплекса, тъй като е издигнат върху дюни, което е незаконно. Първата копка бе направена през 2005 г., а строежът бе завършен 2 години по-късно. Морският хотел на Славов е само на 25 метра от брега въпреки действащите разпоредби, че строителство на сграда на по-малко от 100 метра е изрично забранено.

Жоро Главата е затънал в дългове

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар