Паулина Ванегас направи разтърсващи признания след края на участието й във „Фермата”

Гласувайте за статията

Тя е потресена от грозните лъжи по неин адрес в някои медии

Паулина Ванегас направи разтърсващи признания след края на участието й в селското риалити „Фермата“.

Несъмнено тя бе една от най-колоритните участнички в този сезон на риалитито. Двамата с Краси Джунов се превърнаха набързо в Ромео и Жулиета на формата заради горещите страсти, които развиха със светкавична скорост.

Паулина Ванегас

Тя е потресена от грозните лъжи по неин адрес в някои медии

Паулина Ванегас е наполовина никарагуанка и е свикнала да бъде магнит за мъжкото внимание. Най-голямата й гордост обаче, безспорно е синът й Николас, за когото се грижи сама.

Тя не крие, че й е станало много мъчно за съфермерите й, след като е напуснала формата, защото много свикнала с тях. От друга страна пък се зарадвала отново и на свободата си и най-вече на факта, че ще може да види сина си. „Във „Фермата” има един определен режим и начин на живот, който, да призная, много ми хареса – работата, здравословната храна, емоциите“, казва тя.

Все още не е успяла да види отстрани участието си във формата, защото веднага след излизането й, предприела пътуване. Двамата със сина и ходили в Мадрид и Амстердам, но от това, което успяла да види от участието си, посочва, че изобщо не се вижда колко много работа е свършила там.

„Аз наистина много работих там и това не се е видяло, но е разбираемо – много хора сме, правим най-различни неща и е невъзможно да се фокусират само върху това“, казва тя.
определени като Ромео и Жулиета във „Фермата” заради флирта и бързото развитие на отношенията ви…

Все още не може да даде еднозначен отговор дали връзката й с Краси ще продължи и извън „Фермата“

За това, че заради връзката й с Краси Джунов, бяха определени като Ромео и Жулиета на „Фермата“, Паулина казва:
„Истината е, че не ми е много приятно от този факт, тъй като едно е да си говориш с един човек и съвсем друго той да реши да прескочи оградата и… Мен много-много не са ме питали дали съм ок с тази история, а аз не бях много, но след това нещата се поуспокоиха. Но пък това ми повлия много на участието, защото аз не можах да се съсредоточа толкова върху себе си, бях по-концентрирана в отношенията ми с Красимир. Но пък си е изживяване, а всяка една емоция е хубаво да се изживее и си остава.“.

Тя обаче все още не може да отговори еднозначно дали връзката й с Краси ще продължи и извън формата. Твърди, че всичко зависи от времето, чувствата, жестовете…
Що се отнася до годеницата на Краси, Паулина Ванегас заявява, че той й е споделил за нея, когато бяха в обора, но е бил категоричен, че двамата са се разделили, преди да влезе във „Фермата“. При все, че това не бе излъчено от предаването, Паулина е категорична, че ако Краси беше премълчал истината, е щяла да го чака с бухалка след „Фермата“.

В заключение тя посочва, че някои от медиите са си позволили да бълват изключително грозни лъжи по неин адрес, от което е потресена, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар