Нещо страшно се случва зад гърба на Гала

Гласувайте за статията

Мнозина се запитаха как е реагирала тв водещата

Отстрани Гала и Стефан изглеждат като една от най-здравите светски двойки у нас.

Те не спират да демонстрират чувствата си и в живота, и в социалните мрежи. Цяло лято гледахме кадри от романтичните им пътешествия.

Сега обаче половинката на ТВ-водещата изненада неприятно почитателите на двойката с действията си.
Както е добре известно, Стефан Николов от години притежава пчелни кошери и продава мед. На по-атрактивните си клиентки обаче, Стефан предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на стоката по домовете. Това твърдят дами, които се получавали подобни предложения от него.

Гала

Мнозина се запитаха как е реагирала тв водещата

„Преди седмици писа на една от най-добрите ми приятелки, която изглежда много атрактивно. Запознали се във Фейсбук. Стефан й прати откровено еротично съобщение, което гласеше:
„Моят мед е много, много сладък. Направо взривява отвътре! Можеш да го опиташ – дълго няма да спреш да го ближеш. Мога да ти предложа лична доставка до дома – разбира се, дискретно“.

Отива ли връзката им към своя край?

Тя бе учудена, че без да се познават добре, й отправя подобни недвусмислени покани“, разкрива пред „Уикенд“ млада столичанка.

Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му обаче, не става ясно. Остава пълна мистерия и какво е направила Гала, когато е прочела тази информация в медиите.

Припомняме, че за да не изгуби Стефан, водещатасе подложи на всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти.

Плевенчанката, която е част от детективския панел в шоуто „Маскираният певец“, има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра.

Припомняме, че преди 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица. Тогава той заряза жена си с бебе на ръце и се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар