Ново 20: Светлана Гущерова пресъздаде Джулия Робъртс от „Хубава жена“!

Ново 20: Светлана Гущерова пресъздаде Джулия Робъртс от „Хубава жена“!
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова се дегизира като Джулия Робъртс от „Хубава жена“!

Светлана Гущерова и Азис решиха да пресъздадат визията на един от най-обичаните филми от 90-те години на миналия век – „Хубава жена“.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова влезе в образа на Джулия Робъртс

Дегизировката им бе по повод Вси Светии, като вместо да се облекат в плашещи костюми, както подобава традицията за празника, двамата заложиха на по-нестандартно решение:

„Решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете. Най-лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не искаме това.

Нашата представа за този празник е ето това. Усмивки, романтика и въздишки по отминали времена“, написа Азис под кадрите. На които позира с Гущерова в костюм, предава вестник Монитор.

Въпреки че Светлана се е преоблякла като уличната проститутка Вивиан, в чиято роля изгря Джулия Робъртс, изпълнителят на „Мотел“ не се е изкушил от вратовръзката на Ричард Гиър в „Хубава жена“.

Вместо това той е облечен в черни костюм и униформена шапка. Като по този начин е скочил в образа на шофьора на бизнесмена Едуард Луис (Гиър).

Съчетаването на визиите им за Хелоуин не е изненадващо за Светлана и Азис, които ги свързва дългогодишно приятелство. Припомняме, че според запознати именно ромският славей е запознал плеймейтката със съпруга й Християн Гущеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар