Ким Кардашиян: Ще сваля 8 кг., преди да стана на 40! (виж тук)

Ким Кардашиян се е заела да се втали, преди да навърши 40 лазарника
0

Ким Кардашиян се зае да сваля килограми!

Ким Кардашиян си е поставила високи цели във фитнеса. Уикенда звездата пусна стори в Instagram, в което обясни, че е с 8 кг по-тежка от миналата година и усилено работи да премахне излишното тегло.

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян се е заела да се втали, преди да навърши 40 лазарника

„Тук сме и правим тренировка преди вечеря – нещо, което никога не правя. Но установих, че трябва да започна. Понякога му изпускаме края и трябва да се съберем. И ето, че май аз съм в такъв момент. Мисля, че съм качила над 8 кг от миналата година“, сподели във видеото риалити звездата, която бе в компанията на своя личен треньор Мелиса Алкантара.

След това Ким Кардашиян добави, че се надява да свали излишните килограми с помощта на треньор. И крайната й цел за това е следващия й рожден ден (21 октомври), когато ще направи 40.

„За да се чувствам добре, трябва да си поставя наистина висока цел за теглото ми, което означава да тренирам усилено. Всичко е в храненето. Тренирам, но истината е в храненето. С Мелиса сме си поставили сериозна цел, докато стана на 40“, коментира още хубавицата.

През август 2018 Кардашиян разкри пред E! News, че е свалила около 9 кг, благодарение на следния режим:

„Тренирам по час и половина всеки ден, вдигам тежести. Не правя много кардио. И дори майка ми накрая ме издърпа и ме попита: „Какво правиш, че изглеждаш така? Не ми пука какво е, трябва да знам“.

„Свалих 9 кг и се гордея с това. Почти цял живот съм 63 кг и сега на тези 52 кг се чувствам невероятно. Не виждах резултата веднага, но когато си постоянен, се получава“, призна тогава Ким Кардашиян.

Източник: tialoto

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.