Правилното решение ли взе Слави Трифонов?

Гласувайте за статията

Няма да повярвате кого избра за „синоптик“

От днес официално стартира телевизията на Слави Трифонов – 7/8 TV.

Мълвата носи, че „синоптикът“ в новата телевизия на Слави Трифонов, ще е не кой да е друг, а Ванката.

Иван Атанасов, по-известен като Ванката, ще води прогнозата за времето. Явно момчето за всичко от предаването на Дългия ще се опита да бори конкуренция на дългокраката блондинка Натали Трифонова и чаровните красавици от Нова телевизия – Гери Малкоданска и Никол Станкулова.

Слави Трифонов

Няма да повярвате кого избра за синоптик

След като Емо Чолаков стана любимец на зрителите и приковаваше погледите в ефира на bTV и от Нова опитаха с подобна концепция. Репортерът Ники Василковски вече представя прогнозата за времето в медията. Явно и Слави Трифонов е решил да заложи на представител на силния пол, който уви е без никакъв опит в тази сфера.

Трифонов вече обяви, че от днес се дава официалният старт на телевизия „7/8 ТВ”. Дългия дори качи програмата й в страницата си в социалната мрежа. Прави впечатление, че предавания ще се излъчват в диапазона 19:00 – 00:00 часа всеки ден. В часовете преди обед ще има излъчване между 7:00 и 12:00 часа, когато ще текат повторения на излъченото предната вечер.

Сценаристите на Слави Трифонов и актьорите му всяка вечер, редом с него ще забавляват зрителите. В телевизия на Дългия се завръща и още едно популярно лице от малкия екран и музикалната сцена. Става въпрос за Камен Воденичаров, който ще има свое предаване. Първият му гост пък ще е певицата Мария Илиева, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар