Що така: Криско и Цвети не направиха погача на щерка си Амая!

Що така: Криско и Цвети не направиха погача на щерка си Амая!
4 (80%) 2 votes

Криско и Цвети Петрова не направиха погача на щерка си Амая!

Бебето на Криско вече е на месец и половина, но няма индикации рапърът и приятелката му Цвети Петрова да са спретнали популярния ритуал погача.

Криско

Защо Криско и Цвети пропуснаха погачата на бебето си?!

От акаунтите на двойката в социалните, които те ползват като че ли повече за рекламни цели, не става ясно дали рапърът и бившата му танцьорка са спазили обичая. Както миналата сряда направиха колегата му Тото от СкандаУ и гаджето му Кристин Петринска.

Припомнете си, че Цвети направи Криско татко по същото време 21 септември и го дари с момиченце на име Амая.

Миналата сряда половинката на Тото от СкандаУ събра петнайсетина приятелки и колежки за да орисат съдбата на Доминик. Който се пръкна на бял свят на 21 септември, пише LifeOnline.bg.

Ритуалът представлява представянето на бебето пред света с погача за здраве. На това събитие присъстват само най-близките и позитивни жени, които носят подаръци и паричка за бебето, и сладко за майката – орисници.

Яде се предимно сладко и лек ликьор, за да е сладка кърмата на майката. Всяка гостенка, подобно на феите от приказката за „Спящата красавица”, поднася подаръците на „мъничето”.

Наричайки животът му да е изпълнен с щастие, късмет, здраве, любов, разум, богатство, благополучие,… това е така нареченото „орисване“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар