Синът на Деси Банова и Плевнелиев проходи: Ето какво хвана на прощъпулника!

Гласувайте за статията

Синът на Деси Банова и Росен Плевнелиев вече проходи, семейството на върха на щастието!

Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му – бившата синоптичка Деси Банова са отпразнували първата годинка на общия си син Йоан в тесен семеен кръг.

Деси Банова

Малкият син на Деси Банова и Плевнелиев си хвана парите след дълго умуване

Тъщата на Плевнелиев активно се включила в организацията на празненството и замесила питка върху която изписала с тесто името на внучето си. Преди месец малчуганът проходил. И те решили да съчетаят рождения ден с ритуала прощъпулник.

Според народното поверие, предметът, който детето хване, ще предопредели професията му. Пред малкия Йоан били подредени докторски слушалки, химикалка, микрофон, книга, калкулатор, футболна топка, миниатюрен глобус и банкнота от 50 евро.

Малчуганът дълго оглеждал подредените предмети и се чудел кое да избере. Накрая сграбчил парите, пише вестник вестник Уикенд.

Плевнелиеви планирали да направят кръщене на Йоан, който се роди на 1 октомври – навръх датата, на която християните почитат паметта на светеца.

Те не разчитали на помощта на детегледачки, а само на тъщата Лили. Щерката на Деси от бизнесмена Ивайло Граховски също помагала в отглеждането му, когато не е на училище в Италианския лицей.

Към момента всичко в семейството на Банова и бившия президент върви по вода, а близките им се надяват и да продължат така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар