Край: Мариана Маринова си тръгна от Фермата! (още подробности)

Край: Мариана Маринова си тръгна от Фермата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мариана Маринова си тръгна от Фермата!

Бившата шефка на силиконките у нас Мариана Маринова, която влезе в шоуто с едни гърди напред, но доказа, че никаква работа не я плаши, напусна риалитито „Фермата: Нов свят“ след драматичен женски дуел.

Мариана Маринова

Мариана Маринова е аут от фермата

Тя се изправи в оспорвана битка с маникюристката в предаването Силвия Митова. И за двете това бе първо излизане на Арената, което се превърна в голямо предизвикателство. Защото блондинката влезе в двубя с контузена ръка, а Мариана – с ишиасни болки.

Силвия обаче се оказа по-бърза от Мариана, макар и със секунди, а и късметът не беше на страната на организаторката на конкурси за красота. Мариана дори изгуби нокът по време на една от битките, но продължи да се бори геройски до самия финал на сблъсъка.

За да вдигнат градуса преди женския бой, участниците в риалитито се бяха подготвили с авторска песен за Силвия и Мариана.

„Амазонка от Несебър на дуел поти се днес, след като е яла цяла седмица боб и овес. Най-обичам аз да гледам пирон, забит до край, а отборът е за двете, трябва да се знай. От другата страна застава силиконова мечта, с очи емоцията издава, за битка е готова тя. Най-обичам аз да гледам пирон забит докрай, а отборът е за двете, трябва да се знай“, в един глас запяха всички.

Смехът в началото на дуела обаче се превърна в плач към края, когато Мариана видя крайния резултат и всички се разстроиха от сбогуването си.

„Много съм щастлива, че всички се разделиха така топло с мен. Дуелът във „Фермата“ е всеки ден. Той е битка със самия себе си“, разплака се Мариана.

А водещият Андрей Арнаудов я изпрати с думите, че тя е била най-работливият участник и е оправдала очакванията на всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар