Честито на Ани Салич: Ето какво оповести водещата!

Честито на Ани Салич: Ето какво оповести водещата!
5 (100%) 1 vote

Ани Салич показа с гордост дипломата си за завършено образование!

50-годишната новинарка Ани Салич взе дипломата си в специалност сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военна академия „Г.С. Раковски“.

Ани Салич

Ани Салич горда, показа дипломата си

Официалната церемония се проведе в присъствието на президента Румен Радев. През лятото Салич защити дипломната си работа. И се похвали, че е интересно да учи на тази възраст.

Тя завършва английска езикова гимназия в родния си град Благоевград, а след това специалност научна информация в Колежа по библиотечно дело в София.

На церемонията във военна академия Радев припомни, че „Националната сигурност е в основата на всяка просперираща държава. И тя не е отговорност само на хората с пагони, а на цялото общество.

Убеден съм, че напълно осъзнавате огромните предизвикателства по пътя пред вас, и то в динамиката на геополитическите процеси и комплексните заплахи и рискове пред сигурността. В тази обстановка отстояването на националните и съюзните интереси е все по-трудна и отговорна задача“, заяви Румен Радев.

По думите му, тази задача изисква високо подготвени специалисти, командири и лидери, с широк спектър от съвременни знания и умения, с критично и творческо мислене, с високи нравствени качества и с отвореност към света и ясна визия за бъдещето.

Източник: hotnews.bg

Да й е честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар