Скандал: Кой даде на съд певицата Кейти Пери и защо?! (виж тук)

Скандал: Кой даде на съд певицата Кейти Пери и защо?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Кейти Пери дадена на съд заради дизайнерка със същото име, коя от двете ще победи?!

Поп певицата Кейти Пери беше дадена на съд от австралийската модна дизайнерка Кейти Пери заради неправомерно използване на търговската й марка.

Кейти Пери

Кейти Пери се оказа дадена на съд от… Кейти Пери

Втората дама притежава бранд за модно облекло, който е регистриран в Австралия с моминското й име – Кейти Пери. Австралийката заведе дело за нарушаване на търговската й марка от американската певица. Чието истинско име е Катрин Елизабет Хъдсън.

Първото изслушване на делото е насрочено за 21 ноември. Към днешна дата дизайнерката носи фамилното име на съпруга си и по паспорт е Кейти Тейлър. Но нейният моден бранд продължава да носи названието Кейти Пери.

Това ще бъде битка между Давид и Голиат, защото аз съм много по-малко известна от американската знаменитост“, със самочувствие заявява дизайнерката.

Моделиерката преследва кауза и иска да даде пример как малкият бизнес трябва да се противопостави на опитите на задокеанските гиганти да го смачка.

Кейти Пери-Тейлър основава бранда си през 2006 година. А на 29 септември 2008 година го регистрира като търговска марка в Австралия.

Разбрали за делото, фенове на певицата от цял свят се юрнаха да я защитават и се нахвърлиха върху другата Кейти. Коя ли ще надделее?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар