Войната между Елизабет Втора и Меган Маркъл вече е повече от явна. Няма да повярвате какво направи кралицата

Гласувайте за статията

Според мнозина Маркъл може да изпадне в немилост

Преди известно време кралица Елизабет Втора пусна официално обръщение по повод миналогодишните коледни празници. Именно заради кадрите обаче, тя бе разпъната на кръст.

До това се стигна, тъй като потребителите видяха цялото злато, което тя къта в Бъкингамския дворец.
А там тлеят много горещи страсти. Мнозина знаят как се говори от дълго време, че между кралицата и Меган Маркъл кипи ожесточена война.

Елизабет Втора

Според мнозина Маркъл може да изпадне в немилост

Наскоро обаче се появи снимка от дневната на Елизабет Втора, която тотално шокира всички. Именно този фотос издаде, че опасната война между двете вече е факт в британското кралско семейство.

Фотосът, който подпали мрежата, бе направен при срещата на британската кралица с върховния комисар на Гренада – Киши Гран.
Най-внимателните интернет потребители обърнаха внимание на фона на снимката. Те се съсредоточиха върху масата в хола, на която сега има само две рамки със снимки.
На едната са внуците на Елизабет II – принцовете Уилям и Хари, а на другата портрет на Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

На предишна официална среща в Бъкингамския дворец с британския премиер Борис Джонсън (тя се проведе през юли 2019 г.) на масата, в допълнение към горните фотоси, имаше и рамка със снимка на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Потребителите излагат различни версии за причините за изчезването на снимката на Маркъл от масата в дневната на кралицата в Бъкингамския дворец. Според най-дръзките предположения – Елизабет Втора се отървала от снимката, защото половинката на по-малкия й внук силно я разочарова.

Мнозина са убедени, че Меган Маркъл може да изпадне в немилост от страна на кралицата след излизането на документалния филм „Хари и Меган: Африканско пътешествие“, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар