Певицата Джина Стоева в търсене на нов мъж! (ето какво разкри) Преглеждания: 469

Джина Стоева се надява на нова любов
0
Оценете този post

Джина Стоева търси мъжа на живота си!

Джина Стоева винаги е била нестандартната попфолк изпълнителка, не само заради визията си, но и заради поведението си. И тези дни го доказа за пореден път. Вместо преди участие да посети салон за красота, както правят колежките й, тя предпочете да отиде в църква.

Джина Стоева
Джина Стоева се надява на нова любов

Причината – близо до населеното място, където беше участието й, се намира вторият по големина храм във Видинската епархия, издигнат в чест на Успение Богородично.

Джина Стоева се зарадва много при дадената й възможност лично да отвори храма, където след това се помоли. Поинтересува се и за историята му, от която остана впечатлена.

„В село Арчар намерих един прекрасно поддържан молитвен дом, съхраняващ вярата и духа на Българите. Помолих се най-вече за здраве за мен и дъщеря ми Ивая. Настръхнах, когато го отключвах, усещането е странно, но хубаво.

Поверието е, че отключиш ли църква, си отключваш късмета. Дано да е така. Имам нужда от повече късмет, особено в личен план. Сега, когато видях какво щастие е да бъда майка, се надявам Господ да ме дари с още едно дете.

Не съм намерила бащата и не го търся „на всяка цена“, но ще се радвам един ден да ми се случи“, коментира Джина Стоева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.