Ето на каква диета премина голямата Силвия Кацарова!

Ето на каква диета премина голямата Силвия Кацарова!
5 (100%) 1 vote

Силвия Кацарова мина на диета с кълнове!

Популярната певица Силвия Кацарова мина на строга диета. 65-годишната изпълнителка е започнала режима, не толкова заради излишни килограми, а по здравословни причини.

Силвия Кацарова

Певицата Силвия Кацарова мина на диета с кълнове, много е здравословна, твърди тя

Изпълнителката на „Топъл дъжд” имала стомашни проблеми. И след консултация със специалист, минала на очистителна диета с кълнове, пише вестник „България днес”.

Певицата и друг път се е подлагала на строги режими, като последния път свалила над 10 килограма, само за 3 месеца.

Припомняме, че изпълнителката на хита „Обещай ми любов” предприе и друга промяна на визията си. Тя дълги години страдала от комплекси заради дългия си и крив обонятелен орган и събирала смелост да го коригира.

Дни преди рождения й ден на 26 април, нейният съпруг Любомир решил да я изненада и й подарил ринопластика в столична клиника по пластична хирургия. За интервенцията в турска клиника бизнесменът се изръсил с 6400 лева.

Предварително платената интервенция при д-р Мохамед Дилбер мотивирала певицата и тя веднага се възползвала от подаръка. Корекцията на носа й продължила около час.

След нея в продължение на 10 дни Кацарова отложила всичките си ангажименти и избягвала да излиза от вкъщи, тъй като се движела със специална лонгета на носа

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар