Крисия Тодорова разкри цялата истина за отношенията й със Слави Трифонов Преглеждания: 3045

Възнамерява да се развива зад граница
0
Оценете този post

Възнамерява да се развива зад граница

Още след първите издания на предаването „Маскираният певец“, зрители и панелисти заподозряха, че именно Крисия Тодорова се крие зад някоя от маските.

Дали наистина е така обаче никой не може да каже на този етап и това ще стане ясно в някоя от следващите седмици.

Крисия Тодорова
Възнамерява да се развива зад граница

За никого не е тайна, че Крисия Тодорова вече не е част от екипа на Слави Трифонов. По този повод тя твърди, че се е стигнало до тази ситуация, защото е преценила, че е време да се развива сама, да работи за себе си и да създаде собствен екип. Ангелогласната девойка обаче твърди, че със Слави Трифонов са запазили отлични отношения.

Крисия Тодорова не скри надеждата си до година-две да излезе от България. Възнамерява да се занимава с поп и джаз музика. Целта й е да си създаде собствен стил, който да е микс на това, което се слуша и това, което й доставя удоволствие.

Наясно е какво иска и възнамерява да продължи в Англия и Америка. Смята, че именно там са най-добрите възможности за бъдещото й развитие. Това е решението й и възнамерява да следва неотлъчно пътя си. Крисия Тодорова обаче е категорична, че никога няма да забрави родината си и ще продължи да прави български песни, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.