Краси Радков шашна всички

Гласувайте за статията

Комикът направил подарък на половинката си

Актьорът Краси Радков шашна всички.

От близкото му обкръжение издават, че е направил щедър подарък на съпругата си Станислава, който се изразява в нов силиконов бюст.

45-годишната Станислава показа наедряло деколте от сцената на изискан бал, на който наскоро бе водеща.
За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна червена рокля, която разкриваше доста от плътта ѝ.

Краси Радков

Новият бюст на Станислава привлича всички погледи

Погледите на присъстващите обаче бяха приковани единствено в изкуствения ѝ бюст. До интервенцията Станислава прибегнала след раждането. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и се подлага на спартански диети, за да има тяло на ученичка.

Покрай бременността и появата на сина им Теодор обаче самочувствието ѝ се сринало и решила да се довери на пластичен гуру.
Съпругата на Краси Радков минала през тежка следродилна депресия.

Въпреки че качила само 8 килограма по време на 9-те месеца, още в първата седмица, в която с бебчето били изписани от болницата, не спирала да плаче пред огледалото. Само 40 дни след появата на малкия Теодор актрисата се върна обратно към работните си ангажименти и се качи на сцената като водеща.

И до ден днешен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските задължения по всяко време на денонощието.
Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат у дома чужд човек, тъй като били запознати с тежката битка, през която и двамата минаха, за да имат дете.

Станислава зачена след 16 години напразни опити благодарение на постиженията на съвременната медицина. Техният Теодор пое първата си глътка въздух в столичната клиника „Надежда“ в ръцете на известния д-р Георги Стаменов, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар