Инфарктни вести за Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Дъщеря й Мария Грубешлиева не скри, че е много притеснена

Няколко поколения българи стискат палци за подобрението на актрисата Стоянка Мутафова, но за съжаление за момента такова не се забелязва.

В продължение на седмици Стоянка Мутафова продължава да е в тежко състояние. За съжаление към момента не се наблюдава каквото и да било подобрение. Медиците продължават да се борят за живота й.

Стоянка Мутафова

Дъщеря й Мария Грубешлиева не скри, че е много притеснена

Припомняме, че 97-годишната комедийна прима Стоянка Мутафова, бе приета в Университетска болница „Лозенец“. „Състоянието й е тежко, побъркала съм се от притеснение“, лаконична бе дъщерята на великата актриса Мария Грубешлиева-Муки, която е неотлъчно до майка си.

Миналия понеделник, 21 октомври, на Стоянка Мутафова бе отстранен жлъчният мехур след тежко възпаление на жлъчката. Операцията минала добре и тя успешно излязла от упойката. В резултат на възпалението обаче, актрисата е развила сепсис и е вдигнала висока температура, която продължава да поддържа.

Инфекцията изглежда още не е овладяна напълно. Нейни колеги предполагат, че болките в кръста отпреди няколко месеца, от които Стоянка се оплакваше, може да са били свързани с жлъчката. По всяка вероятност възпалението не е било открито и диагностицирано навреме.

Дъщерята на Стоянка Мутафова също не скри притесненията си. Тя бе категорична, че е много притеснена, защото температурата на актрисата била спаднала, но пак се покачила.
„Няма смисъл да лъжа и да казвам, че е добре“ каза за „24 часа“ дъщерята на легендарната актриса Мария Грубешлиева-Муки, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар