Малчуганът на Антония Петрова-Батинкова обра всички точки (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Семейството има специален повод за радост

Наследникът на миската Антония Петрова-Батинкова и половинката й Ивайло Батинков, обра всички точки.

Семейството не бе подминато от истерията покрай Хелоуин, която продължава и на следващия ден, защото тогава звездите споделят кадри от сполучливите си или недотам костюми от празника.

Антония Петрова-Батинкова

Малкото дяволче на миската обра всички точки

Антония Петрова-Батинкова също не направи изключение и споделя снимките, независимо дали е на почивка в Гърция или пък празнува Хелоуин.
По случай празника, тя се превърна в готик булката на Граф Дракула…

За Антония Петрова обаче този Хелоуин е по-специален от останалите и несъмнено ще бъде запомнен за цял живот. Причината за това е много лична и също толкова вълнуваща.

„Страхотен „Хелоуин“ на всички вас, приятели! Точно на този празник и точно на 9 месеца, най-сладкото, малко дяволче, направи първите си 5 крачки абсолютно сам и официално реши да проходи! А Мама и Тате бяха тематично маскирани, като Граф Дракула и неговата Готик булка! Семейство Батинкови празнуваме първия Хелоуин на Best Batinkov, със специално парти с dress code: black tie with red tie“, написа Батинкова във фейсбук профила си.

И разбира се, комплиментите за страшната изненада на блондинката не закъсняха. Малкият й син пък, за пореден път обра точките, пременен като дяволче.
Разбира се не липсваха и недоброжелатели. Други пък сравниха малкия Бест Батинков с… Владимир Путин! Дали има основания в сравнението, можете да прецените сами, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар