Диляна Попова и Асен Блатечки работят за втори наследник

Диляна Попова и Асен Блатечки работят за втори наследник
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки са решили да скрепят връзката си с още един наследник

Диляна Попова мечтае за още един наследник от любимия си Асен Блатечки. Красавицата вече има един син от актьора – Борил, който стана на 5 години. Тя сподели, че не съжалява за нищо в живота си и детето й е най-хубавото нещо в него. Красавицата допълни, че Асен е прекрасен баща и Борил е отгледан с много любов от двамата си родители.

Преди дни моделката сподели в интервю за светско издание, че е готова за още деца от любимия си. Тя допълни, че двамата с Асен са разумни родители и знаят как да представят ситуацията на сина си, така че той да не се чувства различен от останалите деца.

Попова и нейният любим не възнамеряват да скрепят връзката си с брак. Те са против суетата, която се създава около сватбите и искат да изживеят спокойно любовта си.

В момента двамата влюбени са в Австралия. Моделката е много щастлива, че сбъдна още една от големите си мечти – да посвети зеления континент, където живеят любимите й коали. Компания на влюбените прави техният колега Калин Врачански. Поводът за пътуването им до там е актьорско турне, а Диляна Попова е щастлива, че има възможност да придружи любимия си, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар