Славена Вътова проговори за най-тежкия миг в живота си

Гласувайте за статията

Славена Вътова проговори за най-трудните моменти, през които е минала

Славена Вътова свързва не само най-голямата си радост, но и най-голямата мъка с появата на децата си. Красавицата споделя, че първите дни от живота на втората й дъщеря са били истинско изпитание. Раждането на малката Ана преминало нормално. Но малко след първата глътка въздух на бебето, настъпва критична ситуация.

„Буквално не се знаеше как ще се развият нещата с нея, но не съм спирала и дори за момент да вярвам, че тя ще излезе от тази ситуация, че ние ще излезем от тази ситуация”, споделя Славена.

Тя все още не може да си обясни как е успяла да се справи с това изпитание. Но е убедена, че й помогнало някое от нейните налудничави усещания. С усмивка, но през сълзи, тя споделя че е преминала през това благодарение на силната си вяра и позитивна нагласа.

„Просто ни казаха, че става въпрос за съвкупност от фактор. В един момент са отказали сърчицето и дробчето й… Това е след като тя се ражда и изплаква. Просто беше трудна ситуация. Много труден момент. Да се прибереш у дома без детето си”, споделя, връщайки се в миналото си моделката. В този тежък миг се наложило Вътова да положи усилия голямата й дъщеря Ема да не разбере какво се случва и да не усети по никакъв начин какво преживяват родителите й, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар