Шивачката на Елизабет Втора направи интересни разкрития

Шивачката на Елизабет Втора направи интересни разкрития
5 (100%) 1 vote

Шивачката на Елизабет Втора направи любопитни разкрития

Дори и да не ви се вярва, британската кралица живее скромно. Доказателство за това твърдение е, че от 775 стаи в Бъкингамския дворец, тя използва едва шест от тях. До тях имат достъп ограничен брой мъже. Сред представителите на силния пол, на които е позволено да влизат в стаите на кралицата, са нейният съпруг – херцога на Единбург и други членове на кралското семейство, разкрива „Дейли Мейл“. Изданието прави това разкритие, позовавайки се на мемоарите на придворната шивачка на кралицата – Анджела Кели.

Тя изразява и удивлението си от действията на много от служителите в двореца, които по-рано с охота разказваха за покои на кралица Елизабет Втора. Според думите на Анждела Кели, придворните които са направили тези разкрития, не са знаели нищо за покоите на кралицата. Те са разкрили определена информация в опита си да привлекат вниманието към себе си.

До държавните стаи на двореца, по-специално в Балната и Тронната зали и в Бялата стая достъп имат външни лица. Ппосещенията в тях са разрешени за период от 10 седмици през летния сезон. Това се случва, докато кралицата е на почивка през това време.

До приемната стая на Елизабет Втора достъп имат фотографите. Нейната шивачка пояснява, че на външните лица е строго забранено да влизат в други помещения на двореца, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар