Меган Маркъл отново разгневи кралицата

Меган Маркъл отново разгневи кралицата
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл отново си позволи да разгневи кралицата

Скандалите, в които Меган Маркъл се забърква, нямат край. Тя не спира да дразни не само кралицата, но и  британската преса, с нарушенията на протокола, които постоянно прави. Съпругата на принц Хари вбесява британците с поведение, което е нетипично за член на кралското семейство.

Но с поредната си изцепка херцогинята на Съсекс надмина себе си. Този път тя успя да разгневи не само кралица, но и сънародниците си.

Меган и нейният съпруг Хари скоро се върнаха от Африка. Двамата прекараха там повече от две седмици. За пътешествието им там бе заснет цял филм. Той се оказа в основата на скандала, който се разрази покрай херцозите.

В лентата принц Хари прави признание, че след като се е оженил за американката, отношенията с брат му Уилям са пострадали. Меган  Маркъл същи направи разкрития за живота си като херцогиня. Тя се оплака от сложния живот, който води като член на кралското семейство.

С признанието, което Хари направи, ток успя да разстрои брат си Уилям. Казаното от Меган Маркъл вбеси Елизабет II. Разгневената кралица махна снимката на най-малкия си внук и неговата съпруга от масата в залата на славата в двореца. Това е мястото, където се провеждат всички официални посещения, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар