Кейт Мидълтън и принц Уилям с тайно предбрачно споразумение

Кейт Мидълтън и принц Уилям с тайно предбрачно споразумение
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън и принц Хари сключили предбрачно споразумение, което пазят в тайна

Романтичната историята на Кейт Мидълтън и принц Уилям прилича на  приказка. Всичко започва през 2003 година, когато двамата се срещат в университета в Шотландия, където са били студенти по онова време.

Отношенията им се развиват изключително бавно и официално узаконяват връзката си едва осем години, след нейното начало. Още в университета влюбените решили, че ще сключат брак. Това твърди Кейти Никол, която е кралски биограф, пише БЛИЦ.

В книгата „Кейт: Бъдещата кралица“ Никол пише, че още през 2007 година настоящите херцози на Кеймбридж са мислили за брак. Макар и условно, тогава те сключили предбрачно споразумение, пише БЛИЦ, цитирайки Express.

Принцът поискал от Кейт да изброи всичко това, което за нея е най-важно в една връзка. Това се случило по време на една от романтичните им срещи. Катрин заявила, че за нея е важно съвместното взимане на решения и преодоляване на трудностите в брака. Уилям споделил и своето най-голямо желание. Още тогава той разкрил, че мечтае за трима наследници.

Още тогава двамата влюбени сключили предбрачно споразумение. На обикновена салфетка те написали, че Кейт Мидълтън е съгласна да дари съпруга си с три деца, а той обещава да се грижи за тях и да решават всички семейни проблеми заедно. Двамата сложили подписите си под споразумението, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар