Димитър Рачков попиля Гала

Димитър Рачков попиля Гала
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачко отново попиля Гала с коментар

Гала отново нажежи страстите в родния ефир. Блондинката разгорещи малкия екран с гореща визия. В началото на „Маскирания певец“ блондинката се появи с изрязано деколте. При поредната си изява в ефир тя отново заложи на провокативна и дръзка визия.

Димитър Рачков не се сдържа, виждайки облеклото на блондинката. Любимият на стотици хиляди българи водещ оприличи роклята на Гала на „комбинезон“, пише БЛИЦ.

Тя от своя страна не замълча и реши да отвърне на удара. Тв водещата се пошегува заявявайки, че му е била на гости преди началото на предаването. Очевидно присъствието на Стефан в залата не бе пречка за нея да отвърне по този начин на Рачков.

„Живееш много далеч и нямах време да се преоблека“, отвърна Гала на колегата си.

Блондинката постоянно си навлича гнева на зрителите. Преди време тя направи изключително интимно признание в ефир. Тя сподели, че когато е с любимия си, спи без дрехи. Признанието й разгневи зрителите. Те я обвиниха, че не се съобразява с факта, че води сутрешно предаване и си позволява да прави лични разкрития в ефир.

Облеклото на водещата също често става причина за недоволството на зрителите. Тя си позволява прекалено разголени тоалети и в сутрешното предаване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар