Лили Иванова удари „Пайнер“ в земята

Гласувайте за статията

Лили Иванова удари всички изпълнителки от „Пайнер“ в земята

Лили Иванова отвя изпълнителите от редиците на музикалния гигант „Пайнер“. По традиция през декември редица родни изпълнители изнасят пищни концерти, но интересното в случая е изумителната разликата в цените на билетите.

Едва ли е изненада, че най-скъпо удоволствие ще е изявата на Лили Иванова. Единствено „Забраненото шоу на Рачков“ може да се похвали с висока цена на билетите. Те достигнат 80 лева, а тези за естрадната прима рекордните 180 лева. Това е прецедент в родния шоубизнес.

До Лили Иванова се доближава единствено цигуларят Васко Василев. Билетите за концерта си през ноември в зала 1 на НДК се предлагат на цени от 150 лева. В класацията на топ 3 на най-скъпите билети попада и рапърът Ицо Хазарта. За представяне на първия му солов албум цените на билетите са от 30 до 120 лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Мирослав Илич тази година ще изнесе голям концерт у нас. Събитието ще се проведе в Пловдив с цени на билетите, започващи от 30 лв и достигащи до 870 лева. За всеобща изненада за големия концерт на „Пайнер“, който ще се състои на 3 декември в Пловдив, билетите са на цени едва от 5, 8 и 10 лева, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар