Балерините на Слави Трифонов в ново амплоа

Балерините на Слави Трифонов в ново амплоа
5 (100%) 1 vote

Балерините на Слави Трифонов ще блеснат в ново амплоа

Слави Трифонов намери работа на балерините си. Дългия се уреди с най-красивите репортерки в телевизията си. Изящните красавици от балет „Магаданс“ ще се изявяват като репортерки в телевизията на шоумена. Те ще заменят танцовите тоалети с микрофони, узна HotArena.

Той не крие, че част от танцьорките е ще се преквалифицират в журналистки. Шоуменът пусна клип, в която красивата балерина Ирина преследва с микрофон неизвестен мъж и му задава неудобни въпроси.

Тя е само едно от попълненията в новия екип на Слави Трифонов. В ефира на телевизията, която стартира след броени часове, на бял кон се ще се завърне друга от звездите в „Шоуто на Слави“. Това е актьорът Мариан Бачев. Той самият сподели, че от 4 ноември зрителите ще имат възможността да го гледат освен в театралните постановки и в канала на Трифонов.

Камен Воденичаров също ще е част от новия екип. На Ванката ще бъде поверено воденето на прогнозата за времето. Камен Воденичарова ще се изявява като лице във „Вечерта на „Ку-ку бенд“. Шоуто ще се излъчва всяка сряда от 20.30 ч.  Дългия не крие, че би инвестирал в новини и сутрешни блокове, но не разполага с  необходимия капацитет, за да развие канала си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар