Григор Димитров се прибира в България

Григор Димитров се прибира в България
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров се завръща в родината след приключване на състезателната година

Състезателната година за най-добрия ни тенисист Григор Димитров ще приключи много скоро. След „Мастърс”-а в Париж хасковлията вече е свободен. Той ще има възможността да се наслади на дългочаканата си почивка. Първата фаза от нея включва ваканция в Исландия, която спортистът ще прекара с родителите си Мария и Димитър. Двамата в момента са с него във френската столица.

Григор споделя, че всяка година сменят екстравагантната дестинация с още по-екстравагантна. В интервю пред организаторите в Париж, той сподели, че с родителите му са били в Африка. Тази година са решили да се насладят на тъмни пейзажи, горещи извори и снегомобили. След екскурзията той планира да си почине добре.

От Исландия Гришо ще се прибере заедно с родителите си в България, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес”.

Обикновено тази част от годината, хасковлията споделяше свободното си време с гаджетата си – първо с Мария Шарапова, а след това с Никол Шерцингер. В момента той е свободен и е решил да почива с родителите си, след което ще се прибере в родината. Докато беше с Никол, Гришо я доведе в България. Тук я запозна с родителите си. Но тя не остана дълго заради ангажиментите си на Острова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар