Aндреа с разкритие за раздялата с Кобрата

Aндреа с разкритие за раздялата с Кобрата
5 (100%) 1 vote

Андреа направи разкритие за раздялата с Кобрата

Андреа проговори отново за раздялата с Кобрата. Но от казаното от нея стана ясно, че тя не е коректна към бившия си партньор. Изпълнителката намекна, че любившият й е излъгал всички и е подвел обществото с интервюто, в което потвърди раздялата им.

В интервюто, което даде малко след като стана ясно, че са се разделили боксьорът призна, че раздялата им е общо решение. Той сподели, че след няколко бурни скандала е настъпил застой във връзката им и двамата вече не се разбират.

Той допълни, че в такъв момент най-доброто решение и за двете страни е всеки да поеме по пътя си.
Андреа сподели по-различна версия. В „Инстаграм“ тя даде шанс на феновете си да й задават различни въпроси. На въпроса дали е било едностранно решението за раздялата, блондинката отвърна, че решението е било взето от нея.
Тя сподели още, че благодарение на музиката се е справяла с различни трудни житейски ситуации, сред които е й раздялата с Кубрат Пулев.

Последовател на Андреа я помоли да даде съвет на всеки, който се страхува да приключи дълга връзка. В отговор на този въпрос, певицата написа следното: „Страхът замъглява много нещата и пречи винаги в каквато и ситуация да си. Дори глупавата смелост понякога се оказва нещо, което те отличава от тълпата“, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар