Тачо става бизнесмен

Гласувайте за статията

Любимият на Жени Калканджиева – Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-накрая ще започне работа

Приятелите на Тачо не вярват, че той най-накрая ще започне работа. Съпругът на Жени Калканджиева е решил да отвори ресторант, който ще предлага рибни специалитети. Капиталът, който ще бъде инвестиран, е в размер на 150 000 лв. Родителите на Стефан Манов – Емил и Рина ще спонсорират новото му начинание, научи HotArena.

Любимият на Жени Калканджиева не може да се похвали с особена любов към труда. Още в началото на брака им, той предпочете да влезе в ролята на мъж под чехъл и разчиташе на издръжката на жена си.

През последните няколко години обаче бизнесът на миската претърпя сериозни сътресения и това се отрази на семейния бюджет. Покрай финансовите проблеми на Жени, пострада и любовта със съпруга й.

Многократно двамата се събираха и разделяха. В основата на скандалите им все бяха парите и нежеланието на Тачо да допринесе за семейния бюджет. Миската заставила любимия си да започне работа.

След проучване, Стефан Манов установил, че липсва подобен тип заведение в столичния квартал „Манастирски ливади”. Плановете му са ресторантът да отвори врати до края на годината, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар