Димитър Рачков трупа рейтинг на гърба на Лили Иванова

Гласувайте за статията

 Лили Иванова стана обект на шеги и подигравки в „Забраненото шоу на Рачков”

Зрители на „Забраненото шоу на Рачков”, което комикът изнесе на 24 октомври в зала 1 на НДК, са възмутени. Причината за възмущението им е, че водещият на „Маскираният певец” открил представлението си с люти подигравки към Лили Иванова, дочу HotArena.

„Вие сте дошли тук заради Лили Иванова. Ама нея я няма. Динозаврите отдавна изчезнаха. Тя е на няколко хилядолетия. Роднина е на Тутанкамон”, с тези думи комикът започнал шоуто си, след което не спрял да се смее на собствената си шега. На шоуто присъствал и бившият министър на културата Вежди Рашидов, който от първия ред на залата се заливал от смях от шегите на Рачков.

Подигравките му, насочени към Лили Иванова, имат предистория. Преди години примата го нарекла халтураджия и палячо. Казаното от нея достигнало до ушите на комика. В свои интервюта примата винаги е изтъквалаа, че не харесва ниските мъже и ги определя като комплексари.

Вероятно Рачков се е разпознал в казаното от нея и поради тази причина си отмъщава.

Комикът сподели и за случка от миналото му, която много го обидила. Това се случило в известен нощен клуб в провинцията, където Рачков бил просто посетител. Собственикът на заведението веднага го познал и го помолил да остане цяла вечер. Шефът на заведението го поздравил по микрофона, но объркал името му. Нарекъл го Краси Радков. След изцепката му обиденият Димитър Рачков заявил, че му се спи и веднага напуснал заведението.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар