Мариана Попова отвърна светкавично на обидата на Вергов

Гласувайте за статията
Поредният скандал тресе артсредите

Актьорите Юлиан Вергов и Веселин Плачков са в тиха война от няколко години, но пиперлива шега на доц. Банков от сериала „Откраднат живот“ по време на участието му в „Маскираният певец“ отприщи размяна на огнени реплики в публичното пространство – пише в. „Уикенд“.

В последното издание на забавното шоу Юлиан Вергов участва като детектив и коментатор. Звездата на хитовата докторска поредица на Нова тв закъсня подобаващо заради представление в Народния театър и се появи в студиото в Горубляне 45 минути след началото на шоуто.

След изпълнението на Розата, Вергов каза: „Да, и аз мисля, че е Мариана Попова заради гласа, въпреки че нищо не разбирам от пеене, а пък и само Мариана Попова може да каже, че Веселин Плачков е великолепен актьор“ – изцепи се на всеослушание специалният гост Вергов.

Мариана Попова светкавично отвърна на удара: „Така, относно „Маскираният певец“. Категорично отричам да съм участник и не съм нито роза, нито хризантема. Съжалявам за лошия слух на „докторчето“ от филма „Трите мечета“! А Веселин Плачков е освен прекрасен актьор и много качествен мъж!“ – изригна певицата.
В коментара си тя намекна за ролята на Вергов като лекар в „Откраднат живот“ и съдружието му във фирмата „Трите мечки“ със Захари Бахаров и Владо Карамазов.

Мариана Попова не остана длъжна на Вергов

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар