Тачо на Жени Калканджиева отваря свой ресторант

Тачо на Жени Калканджиева отваря свой ресторант
3 (60%) 1 vote
Благоверният на Калканджиева – Тачо, най-накрая се хвана на работа

Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-накрая ще се хване на работа, дивят се приятелите му. Съпругът на Жени Калканджиева е решен да отвори ресторант с морска кухня в столицата, като първоначалният капитал от близо 150 бона щял да дойде от родителите му Емил и Рина – пише в. „Уикенд“.

Благоверният на Жени Калканджиева не е известен като един от най-работливите мъже и още от началото на брака им Тачо предпочете да го играе като мъж под чехъл, който разчита на издръжката на жена си. През последните няколко години обаче бизнесът на Жени сериозно забуксува, което веднага се отрази и на семейния им бюджет. Веднага щом финансовата криза засегна семейството, любовта им сякаш се изпари.

Неколко кратно двамата се събираха и разделяха, като в основата на раздора им все бяха парите и отказът на Тачо да вкара и един лев в семейния бюджет. Според отлично осведомени източници нетърпимото положение накарало Жени да застави Тачо да започне работа.

Сега Стефан планира да отвори собствен ресторант в София, специализиран в предлагането на пресни морски дарове. Идеята е ресторантът да отвори врати до края на годината, а Стефан лично щял да приготвя част от специалитетите в менюто му.

Тачо лично щял да приготвя част от специалитетите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар