Принц Джордж и принцеса Шарлот не спират да се карат (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Принц Джордж и принцеса Шарлот с коренно различни характери

Принц Джордж и принцеса Шарлот не спират да се карат. На общите снимки на наследниците на Уилям и Кейт, 4-годишната принцеса и 6-годишният принц винаги изглеждат приятелски настроени един към друг. Но в реалността не всичко е толкова гладко, колкото изглежда.

Принц Джорд и принцеса Шарлот много често не се разбират помежду си. А причина за това се оказва тяхната възраст. Близък източник до Кейт и Уилям казва, че кралските наследници често спорят помежду си за различни неща. Като типични деца Джордж и Шарлот най-често се карат за любимите си играчки, които не могат да поделят.

„Те се карат да всякакви глупости като играчки или програми, които искат да гледат по телевизията“, казва източникът пред „Express“.

Той предполага, че причината Джордж и Шарлот постоянно да се карат са различните им характери. 4-годишната принцеса е уверено палаво момиче, което обича да бъде в светлините на прожекторите, а 6-годишният принц е с по-мек и спокоен характер. Наследникът на Кейт и Уилям е по-сдържан от сестра си, която не се стеснява нито в думи, нито в действия.

„Джордж е по-затворен, въпреки че напоследък започна да излиза от черупката си. Той бди над по-малките си брат и сестра и вече демонстрира качествата на отличен лидер“, казва източникът.

Малкия принц Луи източникът нарича „любимецът на мама“, предават от graziamagazine.ru.

Принц Джордж и принцеса Шарлот не спират да се карат сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Джордж и принцеса Шарлот не спират да се карат сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

А затова, че малката Шарлот е доста по-отворена и буйна от брат си свидетелства и прякорът, който малката принцеса получи в новото си училище, само дни след като прекрачи прага ми. Тя е известна сред съучениците си като „принцеса-войн“, най-вече заради борбения й дух. Шарлот е принцеса, но е и мъжкарана – обича да се катери по дървета и е авантюристка, каза Кейти Никол за малката принцеса преди време във „Vanity Fair“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар