Разкриха тайното досие на Путин от КГБ (Какво крие руския президент?)

Гласувайте за статията

Тайното досие на Путин е разкрито

Тайното досие на Владимир Путин от КГБ е разкрито. И по-конкретно, информация за психологическата характеристика на руския президент. Както е известно, държавния глава на Русия е бил вербуван за КГБ още през младежките си години. По-късно работи като руски шпионин в Германия и е там, когато пада Берлинската стена.

В разсекретените архиви на КГБ обаче няма информация за дейността на Путин като шпионин. Вместо това досието впечатлява със суперлативи за руския президент. А това накара мнозина да се зачудят, дали тази част не е пренаписвана.

В разсекретените данни той е описан като „подготвен, съвестен и дисциплиниран работник“.

КГБ профила на президента е разкрит по повод изложба на документи от Централния държавен архив в Санкт Петербург.

По повод 90-тата годишнина от създаването на архива, бяха изложени и други документи. Но досието на Путин предизвика най-голям интерес, пише tocka.com.mk.

Путин работи за секретната служба от 1975 до 1991 година, след което тя се превръща във ФСБ. И неведнъж е твърдял, че именно опитът му в КГБ го е подготвил за ролята му на президент. Той застана начело на Русия през 2000 година, след като в продължение на години бе начело на службата на ФСБ, която произтича от КГБ.

„Другарят Владимир Владимирович Путин постоянно повишава своите политически и идеологически стандарти. Активно е ангажиран с партийната разузнавателна мрежа. Освен това редовно подобрява професионалните си умения“, се казва в документите на КГБ.

Профилът на руския президент се състои от шест параграфа, в които той е представен като „морално стабилен“ и „уважаван авторитет сред колегите си“. Отбелязани са и неговите спортни успехи в джудото и самбото.

Владимир Путин сн. Интернет

Владимир Путин сн. Twitter

Интересна подробност е, че в досието на Путин няма нищо, което да разкрива някаква негова слабост или недостатък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Разкриха тайното досие на Путин от КГБ (Какво крие руския президент?)”

  1. Тъпанчев - пожарникар

    Ное. 03. 2019

    Бате Бойко е по-добър от него !!!!!

Добавете коментар