Доналд Тръмп: Ако ме прострелят, Мелания няма да плаче за мен (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Според Доналд Тръмп Мелания няма да заплаче, ако му се случи нещо лошо

Според Доналд Тръмп Мелания не би заплакала, ако му се случи нещо. Не напразно по време на венчалната служба свещеникът пита младоженците дали ще бъдат заедно в добро и зло, здраве и болест, богатство и бедност и т.н. Вричайки се официално един на друг, те се обричат на любов и подкрепа, независимо от обстоятелствата. От клетвите им се подразбира, че ако нещо лошо се случи с един от тях, другият ще приеме болката му за своя, ще тъгува и скърби…

Очевидно не такъв е случаят с президентската двойка на САЩ. По време на частно събитие за набиране на средства, състояло се преди няколко дни в „Trump Hotel“, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, съпругата му няма да пророни нито една сълза.

В речта си държавният глава на Америка спомена стрелбата по републиканския конгресмен Стив Скалис през 2017-та година. Тогава той едва оцеля след покушение. Президентът коментира, че членът на Камарата на САЩ е проявил изключителна сила и присъствие на духа. След това Доналд Тръмп обясни как същия ден е срещнал половинката на ранения политик – Дженифър.

„Когато я видях в болницата в онзи съдбовен ден, тя буквално си изплакваше очите… Имам предвид, че не много съпруги биха реагирали по този начин, изправени пред трагедия. Знам, че моята не би“, заяви Тръмп.

След изказването му американските таблоиди започнаха да се питат какво точно иска да каже той. Една част от тях разтълкуваха думите му така, че Мелания не би дала външен израз на евентуално страдание. А други – че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа й се случи нещо лошо.

Според Доналд Тръмп Мелания няма да заплаче, ако му се случи нещо сн. Инстаграм

Според Доналд Тръмп Мелания няма да заплаче, ако му се случи нещо сн. Инстаграм

В крайна сметка щатската преса стигна до заключението, че хуморът е начинът, по който Доналд Тръмп се справя с тежката ситуация с импийчмънта, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар