Уитни Хюстън отнесла ужасяваща тайна в гроба (Ето какво никога не разкри)

Уитни Хюстън отнесла ужасяваща тайна в гроба (Ето какво никога не разкри)
3 (60%) 3 votes

Уитни Хюстън криела огромна травма

Певицата Уитни Хюстън отнесла ужасяваща тайна в гроба си. Изпълнителката, която си остава една от иконите на поп музиката, дори и след смъртта си, никога не е говорила за това. Въпреки че беше добре известна с бурния си живот и зависимостта към алкохола и дрогата, малцина знаят, какво я е довело до там.

Певицата загина преди години, като отнесе тайната си в гроба, или почти. Оказа се, че най-близкия й човек е нейна асистентка, която разкрила цялата срамна истина за живота й.

Уитни е споделила само веднъж личната си трагедия. Тя й разказала, че като момиче е станала жертва на насилие от страна на жена, член на семейството й.

„Уитни ме погледна и ми каза.“Бях малтретирана като малка. Но не ми го причини мъж, а жена“, Имаше сълзи в очите й, когато каза, че не е споделила дори с майка си, какво й се е случило. Не искала да й каже, защото вярвала, че майка й ще нарани тази жена, която злоупотребила с нея. Сълзите й течаха по лицето и в един момент само ме прегърна. Казах й, че трябва да разкаже на майка си, когато се успокои, защото само така ще се съвземе“, споделя още бившата й асистентка Мери.

И докато Уитни никога не е разобличила жената, която й посегнала, полубрат й Гари Гарланд твърдял, че е бил жертва на братовчед им Ди Ди Уоруик.

„Като дете, докато бях на седем, осем и девет години, бях малтретиран от член на семейството ми. Майка ми и баща ми често отсъстваха, така че през това време ни пазеха различни хора. Четири или пет семейства се грижеха за нас“, казва той.

Уитни Хюстън сн. Уикипедия

Уитни Хюстън сн. Уикипедия

За разлика от него Уитни мълчи. А по-късно залита по дрогата и наркотиците, за да забрави преживяното. Чак до трагичния си край в Хюстън

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар