Вечно млад: Китаец живее в тялото на дете и не остарява

Гласувайте за статията

34-годишен китаец остава вечно млад

34-годишен китаец не остарява, не пораства, не се променя и остава вече повече от 28 години в тялото на 6-годишно момче. А причината за това е инцидент, заради който тялото му спира да се развива.

Джу Шенгхай от провинция Хубей твърди, че тялото му е спряло да расте, когато е ударен по главата с камък, в детството си.

Мъжът, който работи като фризьор споделя „Аз не мога да остарея. Тялото ми е като на дете, затова не мога да имам съпруга или деца“, допълва още той. „Въпреки че съм на 34 години, организма ми функционира като на дете. Често ме бъркат с други деца поради детския ми глас и външен вид“.

Джу е ударен от камък, докато играе с други деца преди години. Тъй като не е имало рана, семейството не отдало внимание на инцидента. Едва по-късно, когато вдигнал висока температура го завели в близкия град, където установили, че има съсирек в мозъка. Лекарите го извадили и той прекарал следващите три — четири години в блажено неведение какво му предстои. На близките му обаче им направило впечатление, че детето не расте. След като го завели в друга болница и няколко месеца го изследвали, установили, че е засегната хипофизната жлеза.

За съжаление това се отразило и на всички останали функции в организма му.

Джу в момента управлява бръснарски салон, а освен това се грижи за родителите си, като им помага за земеделието. Той е нещастен само от факта, че не може да има пълноценно семейство.

„Опитвам се да гледам на нещата от положителна страна. Аз никога няма да остарея, да се сбръчкам или да побелея. Ще е хубаво, ако остана така до самия край“, смее се той.

Феномен! 34-годишен китаец не остарява сн. You Tube

Феномен! 34-годишен китаец не остарява сн. You Феномен! 34-годишен китаец не остарява сн. You Tube Tube

Мъжът опитал терапия в продължение на пет години, но не е забелязал някакви съществени промени в ръста или организма си, дори и след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар