Принцеса Шарлот спазва 11 строги правила (Вижте какви са задълженията й като част от кралското семейство)

Принцеса Шарлот спазва 11 строги правила (Вижте какви са задълженията й като част от кралското семейство)
5 (100%) 1 vote

Принцеса Шарлот и Кейт Мидълтън винаги с тоалети в тон

Принцеса Шарлот спазва доста строги правила като част от британското кралско семейство. Макар и малка, от единствената дъщеря на Кейт и Уилям се изискват доста неща. Едно от тях е да учи чужди езици.

Принцеса Шарлот, както  и братята й трябва да знаят по няколко чужди езика. Тя вече владее не само английски, но и испански и френски. На Шарлот не й е позволено да седи на една маса с възрастните членове на семейството. За нея има специална детска маса.

Единствената дъщеря на Кейт и Уилям е задължена също така да носи рокли с якичка. Всички модни правила за това как трябва да се обличат членовете на кралското семейство са записани в протокола и едва ли някой от тях би искал да го наруши и да ядоса кралица Елизабет Втора. Това е и причината Шарлот да се появява пред публика в скучни еднообразни рокли, в стил 50-те години на миналия век. Тоалетът на принцесата винаги трябва да има сваляща се якичка.

Косата на малката принцеса винаги трябва да е прибрана с фиби панделки. Шарлот винаги обува класически обувки. Роклите на малката принцеса трябва да са в тон с тези на майка й. Преди време кралица Елизабет Втора също обличаше децата си в една цветова гама с нейните тоалети. Днес така постъпка и Кейт.

Макар и принцеса, Шарлот не може да носи тиара до сватбата си. Това украшение символизира, че жената вече е заета и не е в търсене на мъж.

Социални мрежи

Принцесата няма право и на личен акаунт в социалните мрежи, дори и когато порасне. Преди време чичо й принц Хари имаше фалшив акаунт в социалната мрежа Фейсбук, но му се наложи да го премахне веднага щом беше разкрит.

На малката Шарлот, както и на всички членове на кралското семейство, им е забранено да се изгърбват. Децата в семейството се учат от малки да държат гърба си изправен, да седят и да ходят правилно.

Принцеса Шарлот спазва строги правила като част от кралското семейство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принцеса Шарлот спазва строги правила като част от кралското семейство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Шарлот трябва да може да прави реверанс, което не е толкова лесно, колкото изглежда. Принцесата трябва да усвои и движението с ръка, с което поздравява насъбралите се тълпи и фенове на кралското семейство, пише cosmopolitan.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар