Крисия взе съдбоносно решение за живота си (Вижте какво)

Крисия търси реализация в чужбина сн. Интаграм
0

Крисия усеща минусите на славата

Крисия взе съдбоносно решение за живота си. Младата певица е в девети клас на музикалната гимназия в София. Тя учи поп и джаз. Крисия обаче е категорична, че известността не й е помогнала при влизането в училището.

„Не. Държах изпит по пеене и солфеж като всички останали. Напълно нормално. Известността не ме прави по-привилегирована от другите в училището. Вярно, че понякога се държат различно с мен, но това нищо не променя“, казва певицата, пише show.blitz.bg. Крисия споделя, че ученето върви „супер“, както и че много обича да рисува. А по музикалните предмети, които изучава, успехът й е добър.

Въпреки че вече е известна, Крисия не се има за най-добрата певица в класа си. „Никога не съм си мислила, че аз съм най-добрата. Всеки от нас пее по собствен начин и дава всичко от себе си“, заявява тийнейджърката.

Крисия споделя, че никога не е вярвала, че ще стане толкова известна само за един миг. „Не, стана случайно, никога не съм го мислила. Приятелка на мама и сестра ми видяха, че „Шоуто на Слави“ търси партньор на господин Андреев, те знаеха, че пея и решиха да ме пуснат на шега. Бях напълно спокойна, защото нямах амбиции, просто трябваше да удовлетворя желанието на другите и после да се прибера вкъщи. Не смятах, че това е важно. Но когато изведнъж станах популярна, наистина се притесних. И все още е така, въпреки че свиквам“, споделя певицата.

Известност

Според Крисия известността има своите „плюсове и минуси“. Тя казва, че минусите винаги са повече, но „един минус винаги може да стане плюс“.

Преди известно време Крисия напусна Слави Трифонов. Тя преценила, че й е време да поеме по свой собствен път. „Защото прецених, че е време да се развивам сама. Да работя за себе си и да си направя собствен екип“, казва певицата. „Запазихме отличните си отношения“, допълва тя за Трифонов.

Крисия търси реализация в чужбина сн. Интаграм
Крисия търси реализация в чужбина сн. Интаграм

Крисия разкрива, че не вижда бъдеще за себе си в България и мисли да напусне страната. „Надявам се до 1-2 години да не съм в България. Ще се занимавам с поп и джаз. Целта ми е да си създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша и това, което ми доставя удоволствие“, казва певицата за своето бъдеще.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.