Стоянка Мутафова пак закъса със здравето (Последни новини за състоянието й)

Стоянка Мутафова пак закъса със здравето (Последни новини за състоянието й)
1 (20%) 1 vote

Актрисата за трети път в болница за тази година

Стоянка Мутафова е претърпяла тежка и животоспасяваща операция. Дъщеря й Муки разкри, че театралната легенда е била приета в Правителствена болница преди известно време. Там лекарите установили усложнения от възпалена жлъчка. Операцията била на 21 октомври, след което възрастната актриса била изведена в реанимация.

Снимка: Блиц

Малко, след като е оперирана Мутафова била добре. Но в последствие настъпило усложнение,  били й поставени системи и апарат за дишане. Заради висока температура й назначили антибиотици и към момента тя била овладяна.

По последни данни на лекарите, които бдят за живота на обичаната от целия български народ Госпожа Стихийно бедствие има леко подобрение в състоянието й. Но прогнозата на специалистите е, че тя ше се възстанови, но с много бавни темпове.

Близките на неповторимата за всички времена българска легенда са уверени, че тя е силна и този път организмът й е надвие болестта.

Да припомним, че 97-годишната актриса тази година празнува един невероятен юбилей – 70 години на сцената. Празникът й бе отбелязан със специален спектакъл и то навръх рождения й ден.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар