Принцеса Шарлот голяма палавница (По-малката сестра командва брат си)

Гласувайте за статията

Наслединчката на Кейт и Уилям се опитва да води парада вкъщи

На общи снимки принцеса Шарлот и брат й Джордж изглеждат много приятелски настроени по между си. Но в действителност не всичко върви по мед и масло в кралското семейство.

Шестгодишният принц и неговата по-малка сестра често се карат за най-различни неща. Причината за детските скандали е много актуална за деца на тяхната възраст.

Не всичко е толкова гладко, колкото изглежда на снимката

Според приближени да кралската двойка Шарлот и Джордж често спорят. Понякога не могат да си поделят играчките, друг път искат да  гледат различни предавания по телевизията.

В основата на конфликта между кралските наследници стои различния им характер. Шарлот макар да е момиче е голяма палавница и от сега харесва да е в светлината на прожекторите. За това се опитва да доминира над брат си и да го командори.

За разлика от нея принцът е много сдържан и по-затворен. А тя не показва никаква срамежливост нито в думите си, нито в действията, споделя източникът.

Джордж има качества на истински лидер, грижи се за по-малкия си брат и за сестра си. Често прощава на Шарлот и благоразумно й отстъпва за да няма скандали.

А най-малкият кралски наследник Луи, който е на една година и половина в семейството го наричат „любимецът на мама”, предават от graziamagazine.ru. Все още е малък за да се види какъв ще е и неговия нрав.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар