Петър Стоянов закъса със здравето, бившият президент хукна по доктори (Снимки)

Гласувайте за статията

Експрезидентът обикаля доктори, спипаха го в център по холистична медицина

Бившият президент Петър Стоянов май е закъсал със здравето. През месец май той чукна 67 години и нищо чудно, че вече му се обаждат болежки.

Ексдържавният глава бе забелязан в един от най-известните столични центрове по нетрадиционна медицина. В тази клиника се предлагат всякакви процедури. Списъкът със заболяванията, които се лекуват чрез най-различни методи е дълъг. Не стана ясно какви са проблемите на господин Стоянов, но е факт, че служителите на лечебното заведение се отнасят с него като с ВИП персона.

Снимки: Ретро

На тръгване дори го съпроводиха до личния му автомобил. Който бе паркирал на метри от входа. Експрезидентът се качи в черна лъскава лимузина Мерцедес. Цената, на която е не по-малко от 40 бона. Обслужва го личен шофьор, който е на разположение и на бившата първа дама.

Снимки: Ретро

Колата с Петър Стоянов се отправи към следващия адрес. Където ги чакаше Антонина. Тя притича до спрялата лимузина, вратата, на която кавалерски й отвори водача. А човек от антуража донесе багажа й, събран в торбичка.

В ръцете си госпожа Стоянова носеше единствено дамската си чанта. Която бе от известната марка Шанел. Според разбирачи този модел се харчи за 10 бона в бутиците на бранда. И това не е единствения марков аксесоар на бившата първа дама. Тя може да се похвали с цяла колекция от любимата си френска марка.

Антонина бе подбрала доста летен тоалет макар времето да е хладно. Затова побърза да се скрие на задната седалка. След което Мерцедеса отпраши в неизвестна посока, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар