Кейт и Меган по-успешни от Уилям и Хари на пазара на труда (Колко биха печелили, ако не бяха принцеси?)

Кейт и Меган по-успешни от Уилям и Хари сн. Уикипедия
0

Кейт и Меган по-успешни от Уилям и Хари

Ако не бяха херцогини Кейт и Меган щяха да са по-успешни и от съпрузите си. Проучване разкри, че херцогинята на Съсекс, вероятно би била най-успешната кралска особа, ако реши да се изяви на истинския пазар на труда.

Благодарение на актьорския си талант и портфолиото с роли, Меган би печелила на година средно по 350 000 лири. При това не от филмови или телевизионни роли, а само заради образованието и опита, който има. Херцогинята е завършила международни отношения, има опит в различни търговски сфери и дори е развивала собствен бизнес онлайн. Именно с тези си начинания Меган би могла да печели по около 350 000 годишно

Кейт от своя страна вероятно ще е първата кралица в историята на Британия с висше образование. Съпругата на Уилям е работила като търговски директор и художествен асистент за търговец на дребно преди да се омъжи. Ако реши да се върне на нормалния пазар на труда, Кейт без проблеми ще си намери работа. А заплатата й вероятно ще бъде около 23 000 лири годишно.

Принцовете Уилям и Хари биха печелили по 21 000 годишно, ако решат да впрегнат уменията си за набиране на средства в помощ на някоя частна фондация. Двамата обаче имат и други умения, като пребиваването им в армията, би им издействало по-печеливша, но и по-рискова военна кариера.

От дамите в кралския двор, най-малка заплата би взимала Камила, която не е получила диплом за висше образование и е работила само като помощник-асистент във фирма за интериорен дизайн. Нейната заплата като секретар би била около 17 500 лири годишно, коментират от „Дейли Мейл“.

Кейт и Меган по-успешни от Уилям и Хари сн. Уикипедия
Кейт и Меган по-успешни от Уилям и Хари сн. Уикипедия

Графина Есекс, Софи Рийс-Джоунс обаче може да се похвали с по-добър приход. Бившата собственичка на рекламна агенция би взимала около 40 000 годишен приход. Доста повече от принц Едуард, който би прибирал около 28 000 за рекламен асистент. Както изглежда дамите в кралския двор на Британия биха имали по-голям успех на пазара на труда от мъжете си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.